fbpx

Brending i grafički dizajn

Dobar grafički dizajn je ime i prezime vašeg posla kada želite da nekom korisniku kažete koji posao obavljate Vi ili Vaša firma.

Mi ćemo Vam pomoći da uokvirite priču. Smatramo da stvaranje brenda nije samo reklama, nego mešavina umetnosti, nauke i marketinškog umeća. Zavedite Vaše klijente i navedite ih da žele još. Vaš rad ne zaslužuje ništa manje.

U ponudi imamo sledeće usluge:
Priča o Vašoj firmi započinje sa Vašim logotipom, ondosno zaštitnim znakom. Vaši klijenti na osnovu vašeg logotipa stiču prvi utisak, koji je presudan za otpočinjanje saradnje. 

Naš kreativni tim će Vaše ideje pretočiti u jedinstveno, originalno grafičko rešenje koje će Vas predstaviti u najboljem svetlu.

 

Sledeći korak u stvaranju vizuelnog identiteta firme je davanje ličnog pečata u korespondenciji sa klijentima.

U dizajnu vizit karti, memoranduma i koverti potrebno je ispoštovati formu u prezentovanju svih relevantnih podataka, a istovremeno dodati dimenziju originalnosti kako bi se izdvojili u odnosu na konkurenciju.

Tu smo da Vam pomognemo da se predstavite na najbolji mogući način.

 

Kada želite da detaljno predstavite Vaše proizvode i usluge potencijalnim klijentima, najbolji način je putem štampanog kataloga.

Vaš asortiman proizvoda i usluga, grupisan u kategorije i potkategorije, ćemo pretočiti u profesionalno urađen, pregledan i pristupačan katalog.

Kompletan posao izrade kataloga, od dizajna, preko fotografisanja proizvoda i opisa asortimana, do pripreme za štampu i štampanja, možete prepustiti nama.

 

Osnovna svrha plakata i bilborda je da privuče pažnju prolaznika i na efikasan način im prenese informaciju o Vašoj ponudi.

Dizajn mora biti jednostavan a efektan, da kratkom porukom stvori interesovanje za vaš proizvod, uslugu ili događaj koji organizujete.

Ukoliko želite da se ovim putem predstavite na tržištu, New Now Media kreativni tim je tu da Vam pomogne.

Meni (jelovnik, karta pića) je neophodan element svakog ugostiteljskog objekta. Dizajn menija treba da se poklapa sa ugođajem objekta, a da istovremeno gostu na što jednostavniji način predstavi ponudu hrane i pića.

Po potrebi naša usluga može da obuhvati i istraživanje tržišta radi formiranja što bolje ponude u odnosu na konkurenciju, HoReCa konsalting i usklađivanje sa HACCP normativima.


Ambalaža i etikete

Ambalaža je veoma bitan faktor u plasiranju Vašeg proizvoda na tržište. Proizvod, ma koliko kvalitetan, neće biti primećen ako nije upakovan u atraktivnu, profesionalno dizajniranu ambalažu.

Obezbedite da kupci odaberu Vaš proizvod i nastave da ga kupuju, kontaktirajte nas.

 

Pretvorite Vaše službeno vozilo u pokretni bilbord za Vašu firmu.

Kod nas možete dobiti kompletnu uslugu koja obuhvata dizajn, štampu i postavljanje folije na vozilo.


 

Želite majice i radne uniforme za Vaše zaposlene, dresove za Vaš fudbalski tim, ili unikatnu majicu na poklon dragoj osobi?

Na pravom ste mestu. Kontaktirajte nas da Vam pomognemo da Vašu viziju prenesete u realnost.

 

Newnowmedia, kao multimedijalna firma, nudi na jednom mestu ceo skup kreativnih i stručnih usluga za unapređenje i promociju vašeg poslovanja.

Ukoliko Vi nešto zamislite i možete to da priuštite, mi Vam možemo pomoći da to i ostvarite.

Naša snaga je u viziji gde su vreme i znanje najveće vrline, pri čemu se integracijom različitih tehnologija zadvoljavaju potrebe naših klijenta.