fbpx

Video produkcija

Produkcija igranih i dokumentarnih filmova.
Produkcija igranog, dokumentarnog i obrazovnog TV programa.
Video za promociju Vaše firme, proizvoda ili usluge.

Virtualni studio po Vašoj meri.

Zašto New Now Media Studio?


Mi ćemo vam pomoći da ono što zamislite, započnete, uredite, snimite i napravite neverovatnim. Razumemo ograničenja malim budžetom i znamo kako da izvučemo maksimalni vizualni iskorak iz ograničavajućih sredstava. Takođe znamo i da unesemo visoko kvalitetna oruđa za one koje to mogu da priušte. Šta god da zamislite mi Vam to možemo ostvariti.

New Now Media će raditi sa Vama od preprodukcije (izrada koncepta), kroz produkciju i post-produkciju, gde naš tim profesionalnih montažera daju poslednju notu ovoj simfoniji.

New Now Media vam pruža usluge profesionalnog snimanja najsavremenijim tehnologijama poput HD i 4K. Oprema sa kojom raspolažemo čine kamere i sva ostala potrebna propratna tehnička sredstva. Na samom kraju dobijamo finalni proizvod koji u zavisnosti od vaših potreba smeštamo na odgovarajući medij i format kako bi ste ga iskoristili za već unapred definisane potrebe, kao što su korporativni video ( brand, web, obuke), komercijalni video ( tv i web reklame, promo video), zabavni video ( muzički spotovi, dokumentarni i igrani filmovi) i još mnogi drugi formati.

"Film je zaista nešto poput Platonove Alegorije o pećini, znate, ulazite u mračnu prostoriju i vidite projekciju tih konstruisanih slika. Mi radije to proslavljamo nego da pokušavamo da vas prevarimo da mislite kako ste bili u nekom drugom svetu ili nekoj vrsti stvarnog mesta."  Džim Džarmuš

Imate projekat? Kako možemo da Vam pomognemo?
Mi ćemo Vam ubrzo odgovoriti.

Newnowmedia, kao multimedijalna firma, nudi na jednom mestu ceo skup kreativnih i stručnih usluga za unapređenje i promociju vašeg poslovanja.

Ukoliko Vi nešto zamislite i možete to da priuštite, mi Vam možemo pomoći da to i ostvarite.

Naša snaga je u viziji gde su vreme i znanje najveće vrline, pri čemu se integracijom različitih tehnologija zadvoljavaju potrebe naših klijenta.